7 manieren om de hik en de feiten van de oorzaken te elimineren

7 manieren om de hik en de feiten van de oorzaken te elimineren


7 manieren om de hik en de feiten van de oorzaken te elimineren

Hiccup is een aandoening waarbij iemand onbedoeld een "hik" -geluid maakt, dat kan plaatsvinden in seconden of minuten (terwijl) of dat ook uren tot dagen kan duren.

De hik kan worden ervaren van baby's, kinderen tot volwassenen. Hikken maken ons vaak ongemakkelijk vanwege de plotselinge aankomst.

Veel dingen kunnen ervoor zorgen dat we gaan hikken, hier zijn een paar oorzaken en hoe we effectieve hik onmiddellijk kunnen verwijderen, zoals hieronder wordt weergegeven. Kom op, lees meer!

1. Abnormale samentrekkingen van de middenrifspieren veroorzaken "hik" -geluid bij hikken
Zoals we weten, speelt het diafragma een belangrijke rol in het menselijke ademhalingssysteem. De hik treedt op door de middenrifspier, de spier die de borstholte en de buikholte scheidt.

Bij hikken trekken de middenrifspieren plotseling samen, waardoor de lucht zeer snel in de longen komt, waardoor de luchtwegklep sluit en een 'hik' produceert.

2. Sommige ziekten kunnen hikken veroorzaken
Volgens een arts in Californië kan de aandoening van galblaasaandoeningen, longembolie en tumoren een trigger zijn voor de hik.

Giftige of metabole oorzaken, zoals anesthesie of uremie, die nauw verband houden met nierfalen, kunnen ook de oorzaak zijn van de hik van een persoon.

3. Andere oorzaken van de hik die u ook moet weten
Te veel eten, waardoor de maag te vol raakt, kan hikken veroorzaken.

Andere oorzaken van de hik zijn roken, veel alcohol drinken, emotionele stress of te gelukkig zijn en de temperatuur verandert te snel.

4. De duur van de hik
Over het algemeen kunnen hikken snel worden verholpen in slechts enkele minuten. Het blijkt echter dat de hik ook tot 48 uur, zelfs dagen kan duren.

Langdurige hik kan slaapgebrek, gewichtsverlies en vermoeidheid veroorzaken. Als u gedurende een lange periode hikken ervaart, moet u onmiddellijk een arts raadplegen, omdat u bang bent dat u een ziekte zult oplopen.

5. Hoe u eerst van de hik afkomt: adem met een plastic of papieren zak
Het kiezen van deze methode om te anticiperen op hikken is hetzelfde als normaal ademen, het enige verschil zit in het gebruik van een plastic of papieren zak.

Het doel is hetzelfde, door je adem in te houden, namelijk het verhogen van het kooldioxidegehalte in het lichaam. Op deze manier adem je de vrijgekomen koolstofdioxide in.

6. Hoe de tweede hik te elimineren: drink limoensap
Het gehalte aan vitamine C in limoensap is erg hoog. Dit kan worden gebruikt bij hikken. De truc is om de limoen direct in de mond te persen. Aangenomen wordt dat de eigenschappen ervan in staat zijn aandoeningen van de nervus vagus te elimineren.

7. Hoe de derde hik te elimineren: medische behandeling voor langdurige hik
Medische methoden kunnen worden gevolgd als de eenvoudige methode niet werkt en meer dan eens per week voorkomt. U kunt acupunctuur, speciale ademhalingstherapie of medicijnen zoals chloorpromazine, metoclopramide of baclofen proberen.

Dus de uitleg over hoe snel en effectief van de hik af te komen en enkele van de oorzaken.

Deze tips of methoden kunnen u helpen als u op enig moment hikken ervaart, zowel korte als lange periodes. Zou handig kunnen zijn.

0 Response to "7 manieren om de hik en de feiten van de oorzaken te elimineren"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel